Известие

Collapse
No announcement yet.

Гасне "безпричинно" ?!? 156 1.8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гасне "безпричинно" ?!? 156 1.8

Първо Здравейте,да Ви кажа честно вече незнам какво да правя и какво да сменям!Проблемчето е следното:преди седмица имах проблем с датчик на колянов вал,който след това смених изчитих грешките които бяха записани и така!Уж всичко беше наред докато на следващия ден при пускане по-инерция колата отново угасна,рекох си заради това че ми клати оборотите може би!на следващия ден пак диагностика с надеждата да има нещо,но не няма нищо записано!почиствах дросела и спря да клати обороти,и така до днес!отново същото правя завой освобождавам от скорост и пак чеп гасне!вече съм в положение Шах и Мат!всичко по запалването е сменено но явно не е там причината!
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

незнам колега ,не съм голям спец но погледна ли дали за затегнати клемите на акумулатора

Comment

Половината раздел "156" е за нестабилните обороти на туин спарка... Търсете и четете, моля, преди да пишете, оплаквайки се ...

Благодаря!

Comment

аз неговоря за нестабилни обороти,аз говоря за това ,че колата гасне без да има причина!нито на диагностика излиза нещо,и съм в 9-та глуха!след като са сменени:кабели,свещи,лули,дебитомер,ламда сонда,датчик на колянов вал преди няколко дни,почистен и ресетнат дросел и какво ли още не колата няма нестабилни обороти а гасне когато и дойде на акъла,и това не на скорост а само на свободна!!

Comment

Ти от къде беше?
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Казанлък,Ст.Загора?????

Comment

Сега последно колата клати ли оборотите при освобождаване от скорост.
              Защото ако клати оборотите това си е причина.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                аз неговоря за нестабилни обороти,аз говоря за това ,че колата гасне без да има причина!нито на диагностика излиза нещо,и съм в 9-та глуха!след като са сменени:кабели,свещи,лули,дебитомер,ламда сонда,датчик на колянов вал преди няколко дни,почистен и ресетнат дросел и какво ли още не колата няма нестабилни обороти а гасне когато и дойде на акъла,и това не на скорост а само на свободна!!
                Гасненето и нестабилните обороти имат взаимоследствена връзка...

Comment

аз отново казвам,колата няма нестабилни обороти!!!!

Comment

като е студена предполагам не гасне?!
                    Ако е така датчика на вала сигурен ли си че е сменен и с какъв е сменен?

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

м не и студена го направи!датчика на вала е сменен пред мен лично аз го разпечатах!!

Comment

Това по-скоро е от неадаптиран дросел или пресакан ТПС.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                          Това по-скоро е от неадаптиран дросел или пресакан ТПС.
                          сещам се че ми се е случвало няколко пъти след чистене на дросела и адаптация са изгасва в движение 1-2 пъти в началото след адаптацията после всичко се оправяшве
                          156 1,8 ТS 99
                          Nissan Murano 2005

Comment

Аз много ги оправям вече тия проблемчета. Повечето с клатещи обороти ходили по мъките се оказва проблемен самия дросел като тяло, ос, клапа. Ревизирам ги и ги пренастройвам на едно стендче тука и оборотите заспиват.

Comment

Оправи ли си гасненето?
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

Working...
                              X